Zomergeschenk personeel om werknemers in het zonnetje te zetten

Op zoek naar een leuk zomergeschenk personeel om je werknemers dit jaar extra in het zonnetje te zetten? Dan is dit hét moment om op zoek te gaan. De zomer staat voor de deur. De vakanties zijn gepland en de meeste werknemers kijken reikhalzend uit naar de komende periode. Dit is dan ook het perfecte moment om je waardering nog eens extra te tonen.

zomergeschenk personeel

Steeds meer bedrijven geven geschenken op speciale gelegenheden, maar ook op specifieke momenten in het jaar. Het kerstpakket is een goed voorbeeld, maar ook de zomermaanden worden hier steeds vaker voor gebruikt. Luid jij deze periode ook graag in met een aantal mooie geschenken voor je werknemers? Maar heb je geen idee waar je aan moet denken. Lees dan snel verder en doe de nodige inspiratie op.

Een persoonlijke boodschap

Hoe kies je het perfecte zomergeschenk? Het is belangrijk dat het cadeau past binnen het imago van het bedrijf en de ontvanger ook echt gelukkig maakt. Een persoonlijke noot is dan ook absoluut onmisbaar. Hierbij gaat het niet alleen om het geschenk zelf, maar ook wat je hieraan toevoegt.

Je zou bijvoorbeeld kunnen overwegen om voor elk personeelslid een persoonlijk briefje te schrijven. Een kaart toe te voegen met enkele bemoedigende woorden. Want wat wil je echt zeggen met dit cadeau? Is het een bedankje? Wil je het personeelslid een hart onder de riem steken? Of gewoon extra je waardering geven? Laat dit dan persoonlijk weten. Enkele woorden kunnen al enorm waardevol zijn.

brief envelope

Jij weet het beste waar je je personeel een plezier mee doet. De meeste personeelsgeschenken zijn dan ook geheel naar wens samen te stellen. Bovendien zijn deze tegenwoordig gemakkelijk online te bestellen en worden ze eenvoudig thuisbezorgd. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Praktische cadeaus

In de praktijk blijkt dat vooral praktische cadeaus enorm gewaardeerd worden. Dingen waar de ontvanger dus echt iets aan heeft. Hoe leuk is het dan om iets te geven in het thema van de komende zomer? Denk bijvoorbeeld aan een theebox vol zomerse smaakjes of verschillende ijssoorten. Hier wordt vrijwel iedereen gelukkig van. Bovendien beschikken de boxen over een leuk design, waardoor ze zowel leuk zijn om te geven als om te krijgen.

Je kunt ook denken aan andere cadeaus die extra praktisch zijn voor de komende periode. Denk maar eens aan een badhanddoek, een katoenen tas, een waaier of een waterfles. Wist je dat je veel van deze producten ook nog eens kunt laten bedrukken met het logo van je bedrijf? Zo worden ze nog persoonlijker.

Personeelsgeschenk zomer online bestellen

Het fijne is dat je veel personeelsgeschenken voor de zomer gewoon online kunt bestellen. Zo stel je binnen enkele klikken hét perfecte cadeau samen. Bovendien kunnen de cadeaus ook nog eens eenvoudig aan huis worden geleverd.

Zo ben je in staat om de cadeaus direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen en hoeven deze niet eerst op kantoor worden uitgezocht. Dat scheelt tijd en zo ben je er ook zeker van zijn dat elk personeelslid zijn of haar cadeau snel ontvangt. Check wel de betrouwbaarheid van de website alvorens je je bestelling plaats. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *