Beauty cadeaukaart verlopen? Niet weggooien!

Je trekt je laatje open en daar ligt hij… een verlopen Beauty cadeaukaart. Elk jaar overkomt het tienduizenden Nederlanders dat ze een verlopen cadeaukaart vinden. De beauty cadeaukaart (voorheen beauty & parfum cadeaukaart) zijn populaire cadeaus die vooral veel aan vrouwen worden gegeven. Het zijn leuke cadeaus maar helaas verlopen ze.

beauty cadaeu card verlopen

Mocht je willen weten hoe het zit met je rechten, cadeaukaarten mogen volgens de wet verlopen.

Compensatie voor een verlopen beauty cadeaukaart

Heb je een verlopen cadeaukaart gevonden, dan kun je deze aanmelden bij Giftomatic. Je ontvangt dan een compensatie van €5,- tot €15,- óf een percentage korting bij een of meerdere populaire webshops.

Om de compensatie te ontvangen kun je je hier aanmelden.

Hoe dit verder werkt, is dat je direct na aanmelding toegang krijgt tot alle kortingen. Er zitten mooie webshops tussen zoals Fonq, Woonexpress, Nelson en Otto.

Beauty & parfum cadeaukaart verlopen

Hoe lang is de beauty cadeaucard geldig?

Op de website van Beautycadeaucard is te lezen (in 2020) dat de kaart vanaf de aankoopdatum exact een jaar geldig is.

Bekijk de actuele algemene voorwaarden om er zeker van te zijn dat het inderdaad nog steeds 1 jaar is. Je vindt dit in artikel 4 – geldigheid.

Let op: er is een coulance regeling. Ontdek je binnen 3 maanden dat de kaart verlopen is, dan kun je de klantenservice mailen op vragen@beautyenparfumcadeau.nl. Je kunt dan een nieuwe kaart krijgen die opnieuw 1 jaar geldig is. Er worden wel administratiekosten in rekening gebracht, maar toch netjes dat ze dit doen.

Klachten op social media over Beautycadeau

Het is de vraag wiens schuld het eigenlijk is als een cadeaukaart verloopt. In feite heeft de consument 1 jaar de tijd gehad om zijn of haar cadeau te gebruiken.

Maar hoe duidelijk is het voor de ontvanger dat de kaart maar 1 jaar geldig is? Dit wordt immers vooral gecommuniceerd aan de koper, die de kaart uiteindelijk weggeeft. Hoe dan ook zijn er aardig wat consumenten die struikelen over hun verlopen beauty cadeaucard en hun klachen op social media en Trustpilot plaatsen.

Verlopen beauty cadeaukaart klacht Verlopen beauty cadeaukaart klacht twitter Verlopen beauty cadeaucard klacht

TIP: activeer de wallet in je Chrome browser

chrome wallet cadeaukaarten

Wist je dat het mogelijk is om je cadeaukaarten op te slaan in je browser? Er verschijnt dan bij de zoekresultaten in Google een icoon als je een geschikte cadeaukaart hebt voor die website.

Hierdoor vergeet je de cadeaukaart die je hebt minder snel. Klik hier voor meer informatie.

google resultaten cadeaukaart icoon

7 antwoorden op “Beauty cadeaukaart verlopen? Niet weggooien!”

 1. Beste,
  Ik heb de kaart op vrijdag gekregen. Hij geeft nu bij het saldo checķen aan verlopen te zijn. Dat lijkt me vreemd want ik heb hem pas een paar dagen.
  Met vriendelijke groet,
  Evelien spek

 2. Mijn kaart is ook verlopen en vind het inderdaad raar je krijgt een kaart maar er staat niet een datum op voor wanneer deze gebruikt moet worden. Nu stond ik net bij de ici paris en de ene kaart ging er mooi vanaf maar de andere was verlopen.
  En als je daar dan melding van maakt krijg je kortings codes dat wil ik helemaal niet ik wil de 20 euro inleveren bij de winkel waarvoor ik hem heb gekregen.
  Het mag toch niet zomaar dat jullie 20 euro in de prullenbak gooien. Op deze manier vertel ik iedereen koop een andere kaart en niet deze.

 3. Hello There. I found your blog using msn. This is a really
  well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful
  information. Thanks for the post. I will definitely return.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *