VVV Cadeaukaart besteden – deelnemerslijst voor VVV bon

Wie een VVV cadeaukaart besteden wil kan terecht bij duizenden winkels en webshops. In dit artikel leggen we uit waar je jouw VVV cadeaukaart.nl besteden kunt. Dat zijn er duizenden, zowel online als offline, van restaurants tot leuke uitjes. Eigenlijk echt voor ieder wat wils.

Hieronder een aantal populaire online acceptanten:

VVV bon besteden

Er zijn grofweg 4 verschillende plekken waar je een VVV bon besteden kunt.

 • Je VVV bon besteden in een fysieke winkel
 • Je kunt je VVV Cadeaukaart online besteden
 • Je kunt uit eten met je VVV bon
 • Je kunt een uitje bezoeken

VVV Cadeaukaart heeft ook een handige cadeauzoeker online staan. Hiermee kun je direct producten zoeken bij online aangesloten webshops. Ook vind je er populaire categorieën, mocht je nog niet echt een idee hebben wat je met je VVV cadeaukaart wilt kopen.

VVV bon online besteden – webshopsVVV cadeaukaart online besteden

Winkel je graag online? Dan is je VVV bon online besteden een goed idee en heel goed mogelijk. Je kunt terecht bij winkels zoals:

Maar het zijn er nog veel meer. Bekijk een overzicht van online acceptanten van de VVV cadeaukaart hier.

Let op: Wat belangrijk is om te weten, is dat je bij sommige winkels eerst je VVV cadeaukaart moet omwisselen. Dat is een eenmalige handeling die noodzakelijk is om je tegoed bij die retailer uit te geven.

(dit geldt oa voor de cadeaukaarten van Amazon, Coolblue, Decathlon, De Bijenkorf, Reebok, Hunkemoller, Xbox. Raadpleeg de website van VVV voor de volledige instructies)

VVV bon waar te besteden – fysieke winkelsVVV bon waar te besteden

Je VVV cadeaubon besteden in een winkel is wat veel mensen graag doen, en dat kan ook gewoon. Bij de Kassa kun je eenvoudig afrekenen met de VVV cadeaukaart.

Bekende winkels waar je terecht kunt met je VVV bon zijn onder andere:

Is het product dat je wilt kopen duurder dan het tegoed van je VVV cadeaukaart? Dan kun je het verschil gewoon bijbetalen. Dat kan zowel met je pinpas als cash. Ook is het meestal mogelijk om met meerdere VVV cadeaukaarten te betalen.

Uitjes bezoeken met de VVV cadeaukaartVVV bon besteden

Als je jouw VVV Cadeaukaart liever niet besteedt aan een product, maar aan een uitje dan is dat ontzettend goed mogelijk. Met je cadeaukaart kun je namelijk ook heel veel leuke gelegenheden bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een weekendje weg boeken bij Fletcher of Bungalows.nl
 • Sauna bezoeken
 • Escape room
 • Lekker gamen met een XBOX card
 • Naar de Efteling
 • Zonnebanken bij Sunday’s
 • Archeon
 • Wildlands
 • Drievliet
 • Dolfinarium
 • Burgers zoo
 • Heel veel aangesloten musea

VVV cadeaukaart waar te besteden

Veel mensen die deze kaart net als cadeautje hebben ontvangen Googlen naar “vvv cadeaukaart waar te besteden”. Ze zijn uiteraard benieuwd wat ze met hun ontvangen tegoed kunnen doen of kopen.

De VVV bon deelnemerslijst bestaat uit duizenden acceptanten waar je je VVV kaart besteden kunt, en naast leuke uitjes en etentjes, kan je ook tientallen miljoenen producten bestellen bij oa. Amazon.

VVV cadeaubon besteden bij restaurantVVV cadeaukaart besteden

Wil je ergens gaan eten met je VVV cadeaubon dan is dat in vrijwel elke stad heel goed mogelijk. Bekijk hier de actuele lijst met aangesloten restaurants.

Hoe lang is de VVV cadeaukaart geldig?

De wettelijke geldigheidstermijn van een cadeaukaart is sinds 1 januari van 1 jaar, naar 2 jaar verhoogd. De VVV cadeaukaart is coulanter dan de wet, en is 3 jaar geldig. Na deze 3 jaar wordt er elk jaar een bedrag van het tegoed afgehaald in verband met beheerskosten.

Gezien de ontzettend brede besteedbaarheid van de VVV cadeaubon kun je altijd wel iets vinden. Het is vooral belangrijk dat je ‘m niet vergeet, want in 3 jaar tijd koop je gegarandeerd wel eens iets wat je zou kunnen betalen met je VVV cadeaukaart.

In dit artikel lees je waarom cadeaukaarten verlopen en waarom dat logisch is.

Lees hier verder als je benieuwd bent hoe je jouw VVV cadeaukaart saldo kunt checken?

30 antwoorden op “VVV Cadeaukaart besteden – deelnemerslijst voor VVV bon”

 1. Ik heb gister 2 VVV kaarten ingewisseld voor Amazon cadeaukaarten.
  Binnen een uur zou ik een bevestigingsciode ontvangen. (Claimcode). Inmiddels staat er geen saldo meer op de VVV cadeaubonnen.
  De code kwam niet. Ook niet in de spam.
  Contact opgenomen met Amazon. Zij vinden niets vinden van de transactie.
  Bizar. Hoe wordt dit probleem zo snel mogelijk oogelost

  1. Hai, ik heb dezelfde probleem gehad twee dagen terug. Had geen mail van bol.com, niets jn spam en salo was 0. Vandaag zag ik dat er weer saldo op stond. Transactie was dus niet gelukt en geweigerd waarna ik vandaag weer geld had op mijn vvv kaart.

  2. Je kunt dan het beste de VVV klantenservice benaderen. Daar heb je de Amazon cadeaukaarten “gekocht” (met je VVV cadeaukaart) en zij zullen je verder kunnen helpen.

  3. Dit is bij mij vandaag ook overkomen tijdens het omwisselen. Staat nu niets meer op mijn kaart en heb niets kunnen bestellen

 2. Om te betalen met vvv bon is haar wel erg vervelend.ik hoop ze nooit meer krijg.zit met 80 euro aan bonnen straks verlopen ze en loop je alles mis.IS WAARSCHIJNLIJK OOK DE BEDOELING. MEVR.VAN LOON

  1. Ik had met n bol.comkaart te goed maar dat is al gekoppeld aan een andere inloggen van bol.com dus n ander heeft mn tegoed al opgewaardeerd voor ik het kon gebruiken

 3. Ik heb een vvv bon van papier zonder einddatum. Geen een winkel neemt het in ontvangst. Doen alleen aan de plastic cadeau kaarten. Wat nu?

  Ik heb ook VVV cadeaukaarten kan ik daar ook bol.com kaarten van kopen?

  1. Ik heb ook een paar van papier 39,-€ waarde ik denk dat ik naar n vvv kantoor moet om die in te wisselen voor n uitje

   Anders weet ik niet wat ik ermee kan

 4. U geeft maar een paar winkels op maar zijn er nog meer waar ik mijn bonnen kan inleveren u spreek over honderden winkels

 5. Als ik zoek bij vvv site op restaurant en stad hellas niets gevonden als ik zoek op alleen de naam van dd stad helaas niets gevonden . Hoe kan je een overzicht krijgen van de winkels/restaurants die meedoen in jou stad ?

 6. Blijkbaar wil geen winkel de papieren versie nog accepteren. Zijn ze daartoe niet verplicht? Kan ik ze dan ook niet terugsturen in ruil voor iets waarmee ik wel iets kan?

 7. Jammer dat hier de cadeaukaart en papieren bon niet apart genoemd worden. Juist de papieren versie is naar mijn weten alleen bij expert in te leveren en ik zocht nog meer winkels.

  Echter wordt hier cadeaukaart en bon als één gezien, terwijl de benamingen wel degelijk iets anders omvatten.

  Zo te zien komen daarom ook veel mensen op deze website terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *