Cadeau voor haar – de 10 leukste cadeaukaarten

De feestdagen komen er weer aan! We schreven onlangs al onze tips voor een leuk cadeau voor hem, met daarin de leukste cadeaukaarten. Maar wat is nu een leuk cadeau voor haar? In dit artikel de 10 leukste cadeaukaarten voor de vrouw waar ze deze feestdagen zeker blij mee zal zijn.

1. Lees cadeau

leescadeau voor haar

Wat dacht je van Lees cadeau voor haar? Met deze cadeaukaart kun ze bij Primera, Bruna, Ako, Bookspot en boeken.nl een leuk boek uitkiezen. De kans is groot dat als je zelf een boek zou uitkiezen, je nét de plank misslaat, dus koop lekker deze cadeaukaart voor haar zodat ze zelf kan kiezen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de Boekenbon.

2. VVV cadeaukaart

Heb je liever dat ze zelf iets leuks kiest? Geef dan een VVV cadeaukaart, in Nederland is er geen andere kaart met meer besteedpunten. Bekijk de VVV bon deelnemerslijst hier. Ze kan haar cadeau dan besteden bij de leukste winkels zoals Hema, Zalando, Wehkamp, Dille Kamille of Bol. Wist je dat ze hiermee ook uiteten kan, naar een sauna kan gaan of een leuk uitje kan plannen? Wat dat betreft is de VVV Cadeaukaart extreem veelzijdig.

Let op: de kaart is 3 jaar geldig en wordt daarna elk stapsgewijs afgewaardeerd. Lees hier meer over de geldigheid van cadeaukaarten.

3. Sauna & Wellness pas voor haar

saunawellness cadeau voor haar

Ultiem genieten toch, zo’n dagje sauna?! Veel vrouwen doen niets liever dan even helemaal tot rust komen. En met de nationale saunda & Wellness cadeaukaart kan ze kiezen uit vele topsauna’s en spa’s.

4. Leuk cadeau voor haar: de Fashion giftcard

fashion gift card voor haar

De fashion gift card is een hele fijne cadeaukaart voor haar waarmee ze bij talloze winkels lekker kan winkelen. Van footlocker, tot zalando, maar ook de Bijenkorf, Shoeby of Siebel juweliers. Je kunt ook een FashionCheque kopen, bekijk de lijst met Fashioncheque winkels waar je terecht kunt.

5. Hema

Welke vrouw houdt er nu niet van de Hema? Daarom is een Hema cadeaukaart een erg leuk cadeau voor haar. Mode, woonaccessoires of leuke hebbedingetjes, daar wordt ze ontzettend blij van.

6. Etos

Cosmetica producten zijn geliefd bij veel vrouwen. Laat haar zelf iets kiezen bij een van haar favoriete winkels.

7. ICI Paris XL

iciparis cadeau voor haar

Een cadeautje waar ze lekker van gaat ruiken, dat wordt door zo’n beetje elke vrouw wel gewaardeerd. Het is altijd leuk om weer een nieuw geurtje te kopen, of je favoriete geurtje die bijna op is weer aan te vullen.

8. VT Wonen

Behalve beauty producten, houden veel dames er ook van om hun huis leuk in te richten. Een nieuw kussentje, accessoire voor aan de muur of in de vensterbank, of juist iets fijns voor in de keuken. Bij VT Wonen weten ze wat mooi en stijlvol is, de kans dat ze daar gaat slagen is heel groot.

Tip: je kunt er ook een VT Wonen magazine bij doen als cadeau.

9. Perfect cadeau voor vrouwen: Rituals

rituals

Wat niet iedereen weet, is dat Rituals een Nederlands bedrijf is die inmiddels de wereld overgaat. De Rituals producten zijn dan ook erg begerenswaardig, ze zitten in een prijsklasse die voor veel mensen net wat prijzig aanvoelt om doorlopend te kopen, maar dat betaal je nu eenmaal vaak voor luxe. Daarom is het een extra leuk cadeau.

10. Elke dame wil dit: Hunkemoller cadeau

cadeau voor haar rituals

Veel vrouwelijker dan lingerie, ga je het niet krijgen. Vandaar we dat de top 10 lijst met cadeaus voor haar afsluiten met de cadeaukaart van het populaire en bekende Hunkemöller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *