Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website “CadeaubonService”, eigendom van Vessies, hierna aangeduid als “de website” of “wij”. 1.2 Door gebruik te maken van de website stemt de gebruiker in met deze algemene voorwaarden.
  2. Informatie en advies 2.1 De website “CadeaubonService” biedt informatie en advies op het gebied van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Hoewel we ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. 2.2 Het advies op de website is algemeen van aard en dient niet te worden beschouwd als persoonlijk, professioneel advies. Het gebruik van de verstrekte informatie en adviezen is op eigen risico van de gebruiker.
  3. Beperking van aansprakelijkheid 3.1 Vessies en de website “CadeaubonService” aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige vorm van schade of verlies van waarde die voortvloeit uit het gebruik van de website, inclusief maar niet beperkt tot schade of verlies van waarde als gevolg van verkeerd of gedateerd advies. 3.2 De gebruiker erkent dat het gebruik van cadeaubonnen en cadeaukaarten inherent risico’s met zich meebrengt en dat Vessies en de website “CadeaubonService” niet verantwoordelijk zijn voor enige schade, verlies of aansprakelijkheid die voortvloeit uit het gebruik van cadeaubonnen of cadeaukaarten.
  4. Advertenties en affiliate links 4.1 De website “CadeaubonService” maakt gebruik van advertenties en affiliate links om inkomsten te genereren. Dit betekent dat we mogelijk een commissie ontvangen wanneer gebruikers via de website producten of diensten van derden aanschaffen. 4.2 Het gebruik van affiliate links heeft geen invloed op de objectiviteit van de informatie en adviezen die op de website worden verstrekt. We streven ernaar om eerlijke en onafhankelijke beoordelingen te geven, ongeacht eventuele affiliaties.
  5. Intellectuele eigendom 5.1 Alle inhoud op de website “CadeaubonService”, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, illustraties, audio- en videoclips, zijn eigendom van Vessies of zijn gelicentieerd aan Vessies en zijn beschermd door auteursrechten, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. 5.2 Het is niet toegestaan om de inhoud van de website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vessies te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken.
  6. Toepasselijk recht 6.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. 6.2 Eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de website “CadeaubonService” zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland.