VVV Cadeaukaart verzilveren; gebruik de cadeauzoeker!

VVV Cadeaukaarthouders kunnen tegenwoordig, naast het zoeken van ‘waar’ ze hun kaart kunnen besteden, nu ook direct naar producten zoeken. Hiervoor heeft VVV een zogeheten Cadeauzoeker ontwikkeld waar producten van vele acceptanten in vindbaar zijn. Dat vereenvoudigt de zoektocht naar een leuk product aanzienlijk.VVV cadeaukaart bestedenContinue innoveren

We vinden het belangrijk om continue te innoveren”, aldus Erwin de Zeeuw, directeur VVV Cards. “Het is voor onze kaarthouders fijn om snel een goede bestemming voor hun VVV Cadeaukaart te vinden. Dit draagt bij aan het plezier wat hoort bij het krijgen van een cadeaukaart”.

Wie de cadeauzoeker wilt gebruiken kan via deze link zijn VVV cadeaukaart besteden.

VVV cadeaukaart besteden via de nieuwe cadeauzoeker

Vind snel en gemakkelijk het cadeau dat bij je past met de nieuwe cadeauzoeker. We geven je de mogelijkheid om bij de webshops die de VVV Cadeaukaart accepteren op zoek te gaan naar producten die echt bij jou passen.

Zie je een leuke aanbieding of een gaaf product, dan koop je het in de betreffende webshop en kies je bij ‘afrekenen’ voor (deels) betalen met je VVV Cadeaukaart. Veel plezier met het uitzoeken van een geschikt cadeau via onze nieuwe cadeauzoeker!

Cadeauzoeker ook als e-mailservice

Naast de cadeauzoeker is er ook een e-mailservice. VVV Cadeaukaart houders kunnen zich dan inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief met cadeausuggesties en krijgen zo elke week leuke producten aangeraden. Hierdoor wordt een VVV cadeaukaart besteden nog leuker en makkelijker. Wil je een VVV bon bij Bol besteden dan is dat sinds 2020 ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *