VVV bon activeren – Stappenplan

Je VVV bon activeren is niet nodig. Als je er een hebt gekregen kun je die direct gebruiken bij een van de acceptanten uit de VVV bon deelnemerslijst. Maar er zijn een aantal belangrijke dingen om te weten.

Activeer VVV cadeaukaart in Google

Uitleg: vvvcadeaukaart activeren is niet nodig, maar wel handig via deze instelling waarmee je de kaart aan Google toevoegt

VVV bon activeren en toevoegen aan Google

Wist je dat 65% van de consumenten wel eens een cadeaukaart vergeet? Door je VVV cadeaukaart te activeren in Google (gratis), wordt je er telkens aan herinnerd dat je deze cadeaukaart hebt.

  • Je krijgt dan een melding als een website de VVV cadeaukaart accepteert
  • Je ziet in de Google waar je de VVV cadeaukaart kunt besteden
  • Vergeet de cadeaukaart niet meer!

wallet vvv cadeaukaart besteden

Deze plugin wordt gratis beschikbaar gesteld en het is niet nodig om een account aan te maken. Je VVV cadeaukaart activeren is dus niet nodig, maar je kaart toevoegen aan Google zorgt ervoor dat je er het maximale uit haalt.

vvv cadeaukaart activeren

Geldigheid VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is 3 jaar geldig. Daarna wordt er elk jaar een klein bedrag van het tegoed afgeschreven. Het is dus slim om voor de 3 jaar je cadeaukaart te gebruiken. Je VVV kaart activeren en toevoegen aan Google is dus een slim idee omdat je zo snel ziet waar je hem kunt besteden. Dat zorgt er weer voor dat je hem niet vergeet, en zo verloopt hij dus minder snel!

Het maakt dus niet uit of je een VVV cadeaukaart activeren online doet of offline, de geldigheid van de VVV cadeaukaart wijzigt niet omdat de tijd begint te lopen vanaf de aankoopdatum van de cadeaukaart.

Informatie over de Wallet plugin

De wallet plugin is ontwikkeld voor cadeaukaart eigenaren die graag een overzicht hebben van al hun cadeaukaarten op 1 plek. In totaal worden ongeveer 100 populaire gift cards ondersteund, waaronder de VVV Cadeaukaart.

Door de kaarten toe te voegen, verschijnen meldingen op de websites waar je een van je cadeaukaarten kunt besteden. Dit wordt door veel gebruikers als zeer handig ervaren.

Hoe activeer ik mijn VVV cadeaukaart

Het activeren van je VVV Cadeaukaart is niet nodig. Wel is het handig om je kaart aan Google toe te voegen, zodat je hem niet meer vergeet. Dit is gratis en kan met de instelling die je ziet als je hieronder klikt.

Activeer VVV cadeaukaart

Uitleg nogmaals: VVV activeren is dus niet nodig, maar wel handig om toe te voegen aan Chrome zodat je in Google de acceptanten ziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *